Translate in your language ;)

miercuri, 11 septembrie 2013

Salve....din nou!

Vinovat! Recunosc! Am promis incontinuu ca o sa mai scriu pe aici, insa viata o ia uneori pe o cale foarte dinamica.

Desi ultima mea postare era despre faptul ca DA, in sfarsit m-am indragostit si mi-am descoperit jumatatea, am realizat chiar inainte de a face o greseala uriasa, financiar vorbind, ca ceva este in neregula in perfecta mea poveste.
Desi multa lume crede, NU, nu sunt frustrat....intamplarile din trecut m-au facut sa trec peste si sa nu imi pierd optimismul. Nu pot spune ca nu a fost o poveste frumoasa, desi scurta, insa tind sa cred ca este o noua lectie a vietii.

Revenind la prezent, ma gandeam zilele trecute daca exista undeva, si ma refer in Romania, cuplul gay perfect. Nu sunt critic sau rau-intentionat, insa am avut ocazia de a calatori in America pentru o perioada de cateva luni si acolo am descoperit o noua lume.
Desi la noi in tara, toate paradele gay sunt menite pentru a educa populatia, nimeni nu cred ca realizeaza ca, in acest moment, Romania nu este pregatita pentru asa ceva. Chiar si eu, "membru al generatiei pos-comuniste" am avut o anumita retinere cand am dat fata in fata cu cupluri gay acceptate de oameni hetero. Si aici nu ma refer la prieteni apropiati si rude, ci la o societate intreaga, care se uitau la un cuplu gay sarutandu-se cu acea privire...cand iti e mai mare dragul si te bucuri pentru ei.

Schimbarea aceasta de mentalitate m-a adus cu picioarele la nivelul solului si am inceput sa privesc problema comunitatii gay din Romania cu alti ochi. Nu vreau sa fac aici o analiza a factorilor sau a tipurilor de persoane din aceasta tara.
Tocmai de aceea am hotarat ca o transform acest jurnal in ceva mai dinamic, ceva care sa contribuie in esenta sa la o mica schimbare.

P.S. Stiu ca suna de parca sunt un erou, dar incerc sa ma adun pentru ca intr-o zi sa pot fi out.

Kiss & Love ;)