Translate in your language ;)

miercuri, 29 februarie 2012

Revenire :)

Am lipsit un timp, dar asta m-a facut sa imi dau seama cat de necesar este sa ai langa tine persoane cu care sa poti discuta, orice nimic sau doar sa iti spuna ca iti sunt alaturi si te sprijina oricand.
Fiecare persoana este unica, atat prin constitutia biologica, cat si prin modul de rationalizare si percepere a tuturor informatiilor. Imi place sa gandesc despre toti acest lucru, sa zicem ca este o scuza pentru gesturile care nu sunt intentionate sau care sunt percepute de catre mine ca fiind jignitoare sau spuse cu un alt inteles. E greu sa intelegi ce doresc cei din jurul tau, dar si mai greu este sa incerci sa ii multumesti.
Fiind unici, fiecare dintre noi avem anumite standarde in ceea ce priveste modul de selectie a persoanelor din jurul nostru, desi aceste criterii sunt intelese deseori gresit. Presupun ca dorim sa ne alegem, cel putin in domeniul "Relatii sentimentale", propriul nostru model de perfectiune sau cautam acea perfectiune pe care o dorim prin impunerea unor "reguli".
Cel putin....asa cred eu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu