Translate in your language ;)

marți, 15 ianuarie 2013

Mai raman putin

Vorbe, idei, pareri, prejudecati. O multitudine de elemente pe care viata noastra se bazeaza. Nevoia pe care o simti de a avea pe cineva seara cu tine, o persoana careia poti sa-i spui orice, sa construiesti o relatie cu baze rezistente. O sti? Simti ca ai gasit persoana potrivita?.....
Te rupi de realitate si iti imaginezi orice, orice aveti in comun si ar putea deveni ceva frumos, un simplu gest, un sentiment...insa totul se destrama...incet, tot mai incet....Tot ce putea deveni ceva dispare in abisul trecutului...un gol in suflet, inca o iluzie.
Nu stiu ce sa cred, nu stiu ce sa fac. Ma simt amortit sufleteste si vad in viitor stagnarea, planarea asupra unui punct mort si ma intreb: " De ce faci aceleasi greseli? Experienta trebuia sa te invete deja...dar nu, guverneaza inima in locul principiilor si moralitatilor..."
Ce sa zic? Am inceput sa iubesc din nou, sa simt acea dorinta de a strange in brate persoana de langa mine si sa pasim in lumea visarii.
Inca astept...un semn, o mica speranta sa se aprinda in zare, sa stiu ca pot face un pas inainte de a renunta. Rabdare? Mai este, insa nu destula pentru a initia noi vise, pentru a criteriile morale ale rationamentului...Lasa-ti inima deschisa, vei sti ce doresti...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu