Translate in your language ;)

duminică, 20 martie 2016

Draga jurnal,

Ce e iubirea? Ce inseamna sa iubesti?
Incerci permanent sa definesti termenul, insa profunzimea si implicatiile nu pot fi descrise. Nu exista cuvinte care sa acopere insemnatatea si suma tuturor sentimentelor.
Iubirea e pura, e ceva natural si instinctiv pentru fiecare om. Ne nastem cu doar doua sentimente: iubire si frica. Atat!
Interpretam si construim senzatii si ipoteze care sa defineasca ce exista intre aceste doua sentimente: bine si rau, frumos si urat, placut si neplacut, intuneric si lumina, rai si iad.
Traim intr-o lume a relativului, unde noi construim si distrugem, iubim si uram.
Traim experiente si ne cladim pe noi, Ceea Ce suntem. Existam doar in relatie cu celalalt.

Am nevoia de confirmari, de cuvinte spuse in momente perfecte, momente care schimba totul sau nimic. Doresc raspunsuri si liniste, clipe minunate si experiente calauzitoare.
Nu compar si nu, nici macar pentru o secunda, nu am diferite asteptari. Savurez orice moment si clipa.
Suntem sau nu pregatiti, definim sau nu definim, iubim sau nu iubim.
In lumea relativului, fiecare am avut experiente placute sau neplacute, momente frumoase sau mai putin frumoase, persoane langa noi sau singuratatea, iubire sau suferinte. Asumarea unui risc nu reprezinta slabiciune, exprimarea unor ganduri sau sentimente reprezinta puterea de a fi Cine Esti si nu Cel Care Vrei Sa Fii in raport cu persoana de langa tine.
Exista limite, mai mult sau mai putin realiste, soapte si ramasite de cuvinte care ar exprima ceva frumos, unic in felul sau.
Frica de a nu suferi sau de a nu fi tradat blocheaza tot, transforma Ceea Ce Esti in Ceea Ce Nu Esti.

In momentele de tacere, cand privesc persoana in ochi, retraiesc experiente, incerc sa gasesc raspunsuri si confirmari, insa nu exista. Momentele in care vad doar vid ma retrezesc la realitate. Exista, dar nu exista. E o incercare continua de a ajunge la ceva, acel ceva, insa ramane doar un miraj.
Simt si traiesc momentul, insa este de ajuns? Orice miscare este tradatoare si atent supravegheata.
Sa fie frica mea sau a celuilalt? Sa fie dragoste sau doar simpatie?
Orice ar fi este limitata....sau nu?

Kiss & love

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu